Haberler

Güneşler Killbox için Yer Değiştiriyor

Önceki Suns asistanı Cody Toppert, 9980 yaz sezonuna yatırım yaptı. Houston’da, James Harden ve Chris Paul için koşu tatbikatlarına yardım ediyor. Sahada kısa süre önce bir araya gelen All-Star’lardan darbeler almadığı zamanlarda, kenarlardan cömert notlar aldı ve Paul’ün pick-and-roll’da istediği herhangi bir yeri çaprazlama, görünüşe göre komuta faulleri çekme yeteneğini detaylandırdı. .

Paul’ün hızlanıp yavaşladığından, yöntemini sağ ve sol dirseklere, Kobe Bryant’ın “killbox” dediği şeye teşvik etmekten hoşlanıyordu– “buraya geldiğimden beri” diyor Toppert , “Sen öldün.” Paul, 5 grubu kapsayan bir mesleğin imzasını taşıyan en iyi orta seviye atlamacıları açardı 07 yıl.

” Video oyununda kesinlikle rastgele bir şey yok, ” Toppert eyaletleri.

Toppert, Firecrackers sezonunun başlamasından önce, Phoenix’in G League üyesi olan Northern Arizona Suns’a koçluk yapmak üzere seçilmişti. Bir yıl sonra, Devin Booker adında açlıktan ölmek üzere olan bir üçüncü yıl yıldızının ilerlemesini ilerletmekle görevlendirilen Suns’a uygun bir yere taşındı.

Toppert’ın planı vardı ve Booker güvercini patlattı. in. Booker, Paul’ün ticari markalı soygununda ustalaştı ve grubun tamamen avantajlı duruma geçebilmesi için ne zaman beklemeye başlayacağını öğrendi. serbest atış hattı. Pick-and-roll’da rakibini arkasında tuzağa düşürmeyi keşfetti ve ona incelemesi için zaman verdi. Ve Paul, analitik odaklı Rockets’ta orta seviye video oyununu küçültürken, Booker pick-and-roll’u yılana çevirdiğini ve bu killbox’lara saldırdığını keşfetti, bir ayağı boya içindeyken dirsek jumper’ları ve fader’larla uğraştı.

Sprawlball’da, Kirk Goldsberry’nin öldürme kutuları için çeşitli bir adı vardı: Konum 10, aradan beri 50- ve 2015-07, oyuncular yeni yapıldı % şutlarının yüzdesi orada. Mike Budenholzer, bu matematiği akılda tutarak kontrolü ele geçirdiğinde Bucks’ın savunmasını yeniden şekillendirdi. Milwaukee’nin geleneksel olarak düşük oranlara en az meydan okuyanları, sahanın en kötü alanlarından en iyi atışlarını yapmalarına izin vererek– her ne pahasına olursa olsun turnikelerden, sonra üçlüklerden, sonra aradaki herhangi bir şeyden kaçınarak.

NBA Finalleri’nin 2 video oyunu sayesinde bu matematik tutmadı. Video oyunu 1’de Suns, ücretsiz atış çizgisinden oluşan her yerden devam etti. Video oyunu 2’de Bucks, boyaya daha fazla girerek tepki verdi. Bu teknik, Bucks Suns’ı geride bıraktığı için ilk çeyrekte çete avcıları gibi çalıştı 09 -0 boyada. Suns, kumarı kavurucu bir vuruşla kazandı 10- için-40 3 sayı çizgisinden ve turnikelerin yokluğunu killbox’lardan gelen görünümlerle tamamlayarak:





Mikal Bridges’in video oyunu inversiyonlar üzerine geliştirilmiştir. Villanova’ya golcü olarak girdi ve inanılmaz derecede işlevsel bir oyuncu, Booker’ın ve Paul’ün orta menzilli arayışını engellemek için ideal bir 3-ve-D profesyoneli bıraktı. Özel yeteneklerinin farkında olan Bucks, ona video oyununun 3. üçlüsünü vermekle ilgilenmedi. Video oyunu 2’nin 2. çeyreğinde sol köşede topu yakalayınca, PJ Tucker ona doğru yöneldi.

Ancak Bridges ateş etmeyi düşünmüyordu bile. Tucker’ın kapanışına saldırdı ve Bryn Forbes’un standartta onu tatmin etmesini istedi. Neredeyse tüm seçenekler yorgundu; Budenholzer’in planı planlandığı gibi uygulandı. İşte o zaman Bridges çemberden 8 fit uzağa dikildi, geriye sıçradı, vücudunu düzleştirmek için havada büküldü ve ölüm kutusuna bir jumper çiviledi.

Sonra bir ekranı kaydırdı ve standartta açık alan keşfetti, çivileme – altbilgi. İkinci yarıyı başka bir penaltı vuruşuyla açtı, boyaya doğru top sürmeye devam etti ve Brook Lopez’in uzatılmış kollarının üzerinden soluna geçti.

Bridges, yaptığı her şutla


sadece katkıda bulunmuyordu. – playoff mesleğinin en yüksek noktası; orta menzilli video oyununun gücünü, kayıp sanatında ustalaşmaya hazır oyunculara verdiği özgürlüğü, sahayı daha esnek bir oyun alanına dönüştürme yöntemini açıyordu. Bridges ne zaman bir kapanışa saldırsa, kendi rotasını çembere daha iyi şekillendirirdi. İdeal dirseğe veya sola doğru kaybolabilir veya kısa atlamacıyı taklit edebilir ve daha sonra video oyununda Khris Middleton’da yaptığı gibi artabilir ve altına düşebilir.

Phoenix’in koşusu ne kadar uzun sürerse, o kadar fazla yakıt aslında Paul’ün bu genç başarısızları kendi önyüklemelerinden seçtiği ve neyse ki hakkında bilgilendirdiği konseptine teklif edildi. Suns taraftarları, Booker’ın, Paul’ün buraya gelmesinden önce uzun süre pick-and-roll’da yarıştığını anlıyor, ancak grup, 2 Finals video oyunuyla 2’ye 1 asist-gider oranıyla oynuyor ve Paul’ün ticari markasıyla Bucks’ı yenerken çekimler, niteliklerini ozmoz yoluyla kazanıp kazanmadıklarını sorgulamamak zor.

6

ile Video oyunu 2 top kaybı bir şekilde Paul’ün kendisinden kaynaklanıyor, bugünlerde Paul’ün meslektaşları Paul’ü bile geride bırakıyor: Camera Johnson, 2. çeyrekte bir hakemle tartıştı ve aslında bir çağrıyı geri aldı; Köprüler ‘dan bir kuruşla kaldırıldı ayaklar; Booker basit ruhları parçaladı. Grup, NBA’de tamamen serbest atış kısmında lider ve nadiren savunmada bir rotasyonu kaçırıyor. Booker ve Paul, iyi zamanlanmış koşuları sürdürerek bir video oyunu için Monty Williams’ın birkaç ek düdük çalmasını koruyan 2 gezinti molası. Yeni başlayanlar, zamanı ve reytingi asla unutmayan, her türlü avantajın üstesinden gelen, hiçbir şeyi fırsata bırakmayan huckers’ları birbirine bağlayan 5 bağlantılı parçadan oluşuyor.

Bridges’in gelişimi, video oyununun imza oyunuyla sonuçlandı: a – geçiş çılgınlığı– şunlardan oluşur 4 dalış geçişi– bu, Paul’ün gidecek yeri olmadan havaya atlaması ve Booker’ın kesimini keşfetmesiyle başladı. İçinde saniye, Suns 9 pas daha attı, topu iki kez sınır çevresinde çalıştı ta ki Bridges, Jrue Vacation’ın uzanmış kolları üzerinde boyaya bir şut hazırlayana kadar– ve ondan sonra, en sonunda 2’de topu Deandre Ayton’a attı ve lobu tamamlayıp 1’i buldu.

22709806 Bridges ve Booker, video oyunundan sonra oyunu gözden geçirdiler ve bir basketbol video oyununda şimdiye kadarki en coşkulu oyun olduğu konusunda hemfikirdiler. Kendi basketbol nirvana semptomlarında banyo yapıyorlardı, aslında o eğitim okulunu düşündükten sonra gittikleri bir yüksek. Bu tür kümülatif eşzamanlılığın özel tam tatminini açıklamak zordur, sadece hissedilebilen bir tür birlik. Video oyunundan sonra Booker ve Bridges’in, Booker’ın meslektaşının alkışlarını söylediği oyun sonrası podyuma birlikte çıkması mantıklı. “Kişiler hala onu 3’lü bir adam olarak tanımlamaya çalışıyor, ki bu davanın yakınından bile geçmiyor.

” Sanırım benden sola gidiş-solmayı biraz aldı,” diye devam etti Booker. “Bunu kitabımdan çıkardığına inanıyorum.” Kıkırdadı, muhtemelen onu nereden aldığını akılda tutmuyor.

.

Başa dön tuşu