Haberler

Euro 2020 Nakavt Aşaması Giriş Yolu Çalışması

Ve Ondan Sonra

vardı. Cumartesi günü Euro’nun eleme etabı 623 başlayacak. 8 video oyunundan hangisi en çekici? Şimdiye kadar yarışmanın oyuncusu kimdi? Temmuz ayında ödülü hangi grup yükseltecek? Ringer personelinin bu endişelere ve daha fazlasına yanıtları var.


Grup aşamasından çıkardığınız en önemli şey nedir?

Kaelen Jones

: Tuhaf takım ifşasına rağmen İtalya meşru.

Isaiah Blakely: Herhangi bir grubun yenilebileceğini. Neredeyse tüm favoriler, grup aşamasında hazırlanmaktan çok daha zor olan bir veya 2 video oyununa sahipti. Çok sayıda mükemmel grubun puan kaybetmesine neden oldu.

Michael Baumann

: İspanya, bir rakiple karşılaştığında hız kazanacak. ne yaptığını anlıyor ve bu Álvaro Morata’nın hatası olmayacak.

Brian Phillips

:

Sözde lider gruplar düzenli olarak mükemmel görünmüyordu, bu, sözde lider grupların rekabetin uzun bölümlerinde aslında biraz kabız göründüğünü belirtmek için harika bir yöntem. İtalya, Belçika veya Hollanda isem, Fransa, Almanya ve İngiltere tarafından bir hafta öncesine göre daha az endişeleniyorum (aynı şekilde kuru erikleri diyet planlarının dışında tutmalarını umarlar).

Musa Okwonga: Asla ama asla İtalya’yı görmezden gelmeyin. Bu kadar strateji ve rekabet geçmişine sahip bir grup sürekli sizin için gelecek.

Jomi Adeniran: En iyi oyunculara sahip gruplar, bu yarışmalar. Kim anladı?

Steve Ceruti: Burası büyükbabanın İtalya’sı değil. Azzurri’nin arkada bir kaya olmasına alışığız, ancak İtalyanlardan gördüğümüz muhteşem Guardiola benzeri hücum oyununa alışık değiliz. Hala her şeyi kazanabileceklerine inanmıyorum ve Avusturya’yı geçerlerse bir sonraki turda onları yenmek için Belçika veya Portekiz’i seçerim, ancak [Joe Tessitore voice] Dünya Kupası, geri görünüyorlar millet [Joe Tessitore voice].

Hangi turda maç yapmaktan en çok zevk aldığın maç?

Okwonga: Belçika-Portekiz. Kevin De Bruyne ve Romelu Lukaku arasındaki işbirliği tam güce yaklaşıyor ve Portekiz’in video oyununun peşinden gitmesi gerekecek. Bekleyemem.

Ceruti: Belçika-Portekiz büyük ihtimalle turdaki en seksi maç

, ancak ben gidiyorum İngiltere-Almanya’yı seçin. Her iki grup da inanılmaz becerilere sahip, grup aşamasında bazı flaşlar ortaya çıkardı, ancak yine de aranacak çok şey kaldı. Her iki grup da gösterecek bir şeyleri olduğunu hissedecek ve parantezin o tarafına bağlı olarak, kazanan muhtemelen sonuncuya ulaşmayı tercih edecek.

Adeniran: İngiltere – Almanya. Her iki tarafta da bir sürü Chelsea oyuncusu var, artı grubun zayıf ucunda, bu da kazananın yarı finale çıkabileceğini mi gösteriyor? Bu, rekabet oldukça tek taraflı olsa bile, çağlar için bir maç.

Phillips: Garip bir şekilde, sanırım Hırvatistan-İspanya? İspanya’nın Slovakya’ya karşı 5-0’lık galibiyeti, bir avantaj keşfettiklerinin bir göstergesi mi yoksa sadece Slovakya’nın o kadar çirkin bir hedef verdikten sonra çöktüğünün bir göstergesi mi olduğunu görmek istiyorum 20 kişiler bana “MATCH-FIXING” diye mesaj attılar. kapaklar. Ve Luka Modric’in Luka Modric gibi görünmeye devam edip edemeyeceğini görmek istiyorum, çünkü Luka Modric’i Luka Modric olarak görmenin her olasılığı bir hediye.

Blakely : Belçika – Portekiz, çünkü gezegendeki en iyi 2 golcüye sahip. Her iki grup da grup aşamasında saygın görünüyordu. Belçika, grubunu nispeten rahat bir şekilde geçti ve Portekiz, ölüm grubunda saygın bir kanıt ortaya koydu. Bu video oyunu, birkaç hedefe sahip olmak ve gerçekten aşırı bir bileşen olmak için birinci sınıf.

Baumann: İngiltere – Almanya. Büyük beklentileri ve büyük güvensizlikleri olan, her ikisi de en iyi kadrolarından emin olmayan, vahşi bölgesel medya yüklemesi süpervizör üzerinde dayanılmaz bir baskı olan 2 grup mu? Bütün bunlar, bir kaybın ezici bir başarısızlık olarak kabul edileceği, ancak bir galibiyetin komik bir şekilde basit bir şekilde sonuna kadar koruduğu anlayışıyla bütünleşmiş mi? Evet lütfen.

Jones: Belçika – Portekiz. Gelecekte bu maçı görmek harika olurdu, ancak bu en önemli ağır siklet dövüşü.

Şimdiye kadar yarışmanın video oyunu neydi?

Phillips: Hollanda-Ukrayna ve Almanya-Macaristan daha ilginç olabilirdi, ancak hiçbir video oyunu bana Danimarka’nın Rusya’yı 4-1’lik galibiyetinden daha fazla televizyona çıkıp sahada dans etme isteği uyandırmadı.

Ceruti: İskoçya’nın İngiltere karşısında 0-0 “galibiyetini” seçmemek zor, ancak büyük bir ev eğlencesi perspektifinden Almanya’nın 4-2’si Portekiz’i kazanmak en iyi spordu. Robin Gosens’ten yıldızlar, hedefler ve forma takaslı intikam video oyunu.

Adeniran: Almanya ve Macaristan son grup aşaması günü muhteşemdi. Macaristan İKİ KEZ liderliği aldı, sadece Pass away Mannschaft’ın İKİ KEZ karşı koyması için, her iki grup da eve gitme olasılığını ele aldı. Özel.

Jones: Danimarka – Rusya. Danimarkalılar, Christian Eriksen’in açılış maçındaki çöküşünü göz önünde bulundurarak üzerlerindeki psikolojik endişeye rağmen canlandırıcı goller atarken nakavt aşamasına geçmeyi başardılar.

Blakely:

Almanya’nın grup aşamasının en iyi 2 video oyununda oynadığına inanıyorum, ancak Almanya-Macaristan’ı seçeceğim. Macaristan buna gerçekten hazırdı ve bir an için gerçekten geçebileceklerine inandım. Mükemmel grupların çoğunluğunun yaptığı gibi, Almanya geç sonuç almak için bir yöntem keşfetti.

Baumann: Şahsen, Hollanda-Ukrayna video oyununa oldukça meraklıydım. 5 hedef, beklenmedik bir geri dönüş ve cılız görünümlü bir grubun favorisinin öngörülemeyen erken turnuva tehlikesi. Yarmolenko hedefini turnuva sonu vurgulama makarasına doğru koyun.

Okwonga: Almanya 4, Portekiz 2. As yani tipik olarak, büyük gruplar tehdit edildiğinde gerçekten canlanıyor ve Almanya bir hedefi aşağı çekerek kışkırtıldı. Onlardan muhteşem bir diriliş.

Şimdiye kadar yarışmanın oyuncusu kimdi?

Adeniran: Kendi hedefler.

Baumann: Kylian Mbappé bu unvanı ilan etme olasılıklarını değerlendiriyor ve ofsayt olarak işaretleniyor. Şimdi, büyük olasılıkla bunu, Belçika’nın oyun kurucu veya yaratıcı kilit noktası olarak kabul edilmeyen – Kevin De Bruyne’in meslektaşlarının birçoğunun yapacağı kadar değil – ancak aslında bir Bale gibi rakip savunmaları istediği gibi sürükleyen Romelu Lukaku’ya verirdim veya birinci sınıf bir forvet oyuncusu ve birkaç başka harika oyuncuya sahip bir grup için Shevchenko.

Phillips: Lukaku’yu genç İtalyan yıldıza ve Murder, She Composed hayranı Manuel Locatelli’ye benzersiz bir haykırışla belirtmek isterim.

Blakely: Ya Lukaku ya da Penaldo.

Okwonga: Romelu Lukaku. Oynadığı 3 video oyununun hepsinde, gerçekten zor bireysel ve uzman koşullarda mükemmel.

Ceruti: Twitter devleri “Penaldo” diye haykıracak, ancak bunu ihmal edecek. Cristiano Ronaldo, yaş

olarak rekabette lider ve aynı anda dünya çapındaki hedefler için tüm zamanların rekorunu bağlamak onun onayını alıyor.

Jones: Romelu Lukaku (Gini Wijnaldum’u haykırıyor ama.)

Şimdiye kadar attığınız tercih ettiğiniz hedefi seçin:

Phillips: Schick – İskoçya. Bir oyuncu doğrudan benim evim, 4,’dan puan aldığında sürekli olarak zevk al arenadan mil uzakta.

Jones:

Şampiyonlar Ligi– kazanan Chelsea stoper Andreas Christensen’in Rusya’ya karşı roketi.

Okwonga:

3 eşdeğer favori burada. Pogba, Griezmann, Mbappé ve Benzema’nın bağlantı için entegre olduğu Fransa’ya karşı Almanya için doğrudan yasaklı olanı. Mükemmel saldırı kimyası. Robert Lewandowski, Polonya’ya karşı İsveç’e karşı ilk maçında içeri girip ön viraja girdi. Daha önce müthiş bir fırsatı kaçırmıştı, grubu 2 kişiydi ve artık bıkmıştı. Ve Leon Goretzka’nın Macaristan’a karşı son dengeleyicisi, çevreleyen siyasi bağlamı, Goretzka’nın ilerici amaçlar için açık sözlü yardımını ve onun ünlü olayını sundu.

Adeniran: Patrik Schick dünyası kalbimde kalıcı olarak yaşayacak, ancak onları rauntta gören Danimarka hedefini unutamıyorum Duygular, dakikalar, hepsi çarpıcı ve inanılmaz.

Baumann: Bu zor bir endişe, çünkü Tüm kaçırılan suçlamalar, koruyucu hatalar ve kendi hedefleri arasında, bu aslında oldukça hedefler için zorlu ve mükemmel bir rekabet oldu. Rakibin hedefi olarak Patrik Schick’in Jason Elam’ın İskoçya karşısındaki görevi azalacak ama bu beni Andreas Christensen’in Rusya karşısındaki hatası ya da Lewandowski’nin İsveç karşısındaki faydasız ilk hedefi gibi heyecanlandırmıyor. Şunu belirteyim: Robin Gosens’in Portekiz’e karşı akrobatik açıcısı ofsayt nedeniyle geri çağrılmasaydı, bu hayır olurdu. 1 benim için.

Ceruti: Patrik Schick’in hedefi Orta sahadan İskoçya’ya karşı vahşiydi, ancak Hırvatistan’a karşı yüzüne dirsek atıldıktan sonra burnundan kan gelmesiyle attığı suçlamanın çok daha kötü olduğunu iddia edebilirsiniz.

Blakely: Luka Modric’in İskoçya’ya karşı hedefi şuydu: kesinlikle çarpıcı.

En çok hangi gruptan memnun değilsiniz?

Adeniran: Polonya. Robert Lewandowski elinden gelenin en iyisini yaptı, ancak MLS oyuncularını nakavt aşamalarına getirmeye çalışmanın bir anlamı yok.

Jones: Polonya, sanırım? Bu, sonunda Robert Lewandowski’nin güçlerinin boşa harcanması gibi göründü.

Okwonga: Türkiye. Bir sürü harika araçları vardı, ancak aslında ortaya çıkmadı.

Blakely: Yarışmaya girerken Türkiye’nin gruptan ayrılmak için güçlü bir fırsatı olduğuna inanıyordum. Puan alamadan atılmak çok şaşırtıcı.

Phillips: Kuzey Makedonya’da gerçekten

aslında yükselmediğiniz sürece, burada Türkiye’den başka birini nasıl seçebileceğini göremiyorum.

Ceruti: ) Büyük olasılıkla Polonya, çünkü en iyi hayır tarafından yönetilen iyi bir ekibe sahipler. Dünya çapında 9 kişiydiler, yine de aşırı derecede korkutucu olmayan bir grupta çok fazla savaş kurmadılar.

Baumann:

Tekrar tekrar, Polonya büyük beklentileri olan önemli bir rekabete giriyor ve her şeyi bir kenara atıyor. Beklenenden daha ateşli bir İskoçya ve Macaristan ve bir Slovakya grubu için memnun değilim

, kalecileri voleybolu topu kendi ağına soktuğunda uyuşuk bir İspanya’yı ayağa kaldırdı, ancak Polonya’da memnun değilim.

Şimdi gördünüz mü 3 video oyunu açma, hangi kalan grup nakavtlara girmekten daha korkutucu?

Okwonga: Macaristan’ın Fransa’yı gerçekten insan gibi gösterdiğine göre bu yarışmadaki hiç kimsenin endişelenmesine gerek yok.

Jones: Belçika. Kevin De Bruyne ve Lukaku akıllarını yitirmiş oynuyorlar. Kesinlikle bu seçim hemen geri tepmeyecektir.

: Takımlarındaki yeteneklere ve grup aşamasında gösterdikleri performansa göre Belçika’yı seçiyorum. Aslında tüm silindirlere ateş ediyorlar ve Romelu Lukaku, bugünle kıyaslamak için fiziksel olarak en korkutucu saldırgan oyuncu olabilir. Lukaku futbol için neyse, Giannis de sürekli dalış atışı yapsaydı NBA için ne olurdu. Onunla yapabileceğiniz çok az şey var.

Blakely:

Hâlâ Almanya’ya inanıyorum. Şu anda, açıkçası rekabetteki en iyi grup değiller, ancak aslında ne kadar harika olabileceklerine dair bakışlar gördük. İngiltere’yi yönetirlerse, sonuncuya kadar gidebilecekleri harika bir atış var.

Adenira: Fransa hala yenilecek grup. Grupları birçok yöntemle yenebilirler. Hiçbir grup, sona erme konusunda onlar kadar derin veya ölümcül değildir.

Phillips: Hala Fransa, çünkü grubun üçte ikisinin katıldığı bir grup aşamasında hiç kimsenin kapasitesini tam olarak görmüyoruz. bireyler nakavt turları yapar. Aynı şekilde bu video oyunlarına dayanarak, şu anda İtalya veya Belçika’nın hiçbir yerini istemem.

Baumann: Hala Fransa olduğuna inanıyorum. Forvetleri ne olursa olsun en zorlu grubun zirvesine çıktılar, asla hepsini bir araya getirmeyi tercih etmediler ve nakavt turları başladığında hareket edecekleri başka bir ekipmanı olduğuna inanıyorum.

Cristiano Ronaldo olsaydınız ve bir röportajda herhangi bir nesneden kurtulabilseydiniz, hangi nesne seçer miydin?

Ceruti: Nane-çikolata ile ilgili her şey. Tam çöp kombinasyonu.

Jones:

Tüm UEFA logo tasarımlarını kapsar. Şu anda yozlaşmış olduklarını anladık, ancak bu yarışma boyunca aslında korkak olduklarını da gösterdiler!

Adeniran: Bastonları kaldırmak. Ortalamanın altındaki tavuk şeritlerini ve abartılı soslarını doğrudan güneşe atarak ortadan kaldırırdım.

Baumann: Cristiano Ronaldo bir eşya mı? Child Oil Graham Alexander’ı gazetecilik konferansından çıkarabilir miyim?

Phillips: Guy, Coca-Cola’nın piyasa fiyatı Ronaldo bunu yaptıktan sonra 4 milyar dolar düştü. Bana ekonomiyi batırma!

Blakely: Bu Ronaldo’dan mükemmel bir mesajdı ve buna katılıyorum. Herhangi bir enerji içeceğinden kurtulacağıma inanıyorum: Red Bull, Beast ve benzeri

İngiltere, genç ve canlı hücum çekirdeği ile rekabetin en hareketli grupları arasında yer alıyor, ancak hayal gücü konusunda zorlanıyorlar. Denetçi Gareth Southgate’e önerileriniz nelerdir?

Jones: Basitçe Sancho oyna dostum.

Baumann:

Titreşimlere devam et, erkek. Muhtemelen Jadon Sancho’yu biraz daha oyna ama iyi durumda olduklarına inanıyorum. Fransa, ‘da kendi yöntemini bir unvana dönüştürerek bizi mahvetti. ‘nın çılgın Dünya Kupası, ancak önemli müsabakalar genç ve canlı hücum çekirdekleri alan gruplar tarafından kazanılıyor ve ardından bir dizi 1-0 galibiyet serisini birleştiriyor.

Okwonga: Dominic Calvert-Lewin, Jadon Sancho ve Jude Bellingham’a minimum

teklif etmeye çalışın. bir sonraki video oyunundaki dakikalar ve Eğer hayatta kalırsan, aynısını bir kez daha dene.

Ceruti: İngiltere bana 31 Bir numara olan Mavs grubu. Batı’da 1 numaralı seribaşı, ancak ön elemelerde 8 numaralı Warriors tarafından sıkıntıya girdi. Çünkü diziler, Mavs maçlar ve kadro değişiklikleri konusunda o kadar endişeliydi ki, çok daha iyi bir grup olduklarını unuttular. İngiltere ve özellikle Southgate ile, kazanmaya çalışmaktan ziyade kaybetmemek için kurulmuş gibi görünüyorlar. Aslında takımınızda dünyanın en iyi birkaç hücum oyuncusu var … 2 orta saha oyuncusuyla eğlenmeyi bırakın, üstünlüğünüzü ortaya koyun ve saldırın! Declan Rice’ı arka 4’ün önüne koyardım ve Mason Mount ve Phil Foden’ı hibrit 8/ oynardım) orta sahada Raheem Sterling, Marcus ile oynuyor. Rashford, Jack Grealish, Jadon Sancho ve Harry Kane en üstte. Southgate’in Almanya’ya karşı çok tutucu olacağına ve muhtemelen 1-0 kaybedeceklerine inanıyorum.

Adeniran: Bütün diyarların en büyük dağına gider. *

Bir boğa boynuzu çıkarır. *


Derin bir nefes alır. *


Ahem …

JADON SANCHO VE JUDE BELLINGHAM OYNA!

Blakely:

Derin bir ekibi olduğunu ona bildiririm, bu yüzden onu kullanmalı. Dortmund’lu çocukların başlamasına gerek yok, ancak kazandıklarından daha fazla oynamaları gerektiğine inanıyorum.

2020 Phillips: Üzülme Gareth! Almanya’yı yenerseniz büyük ihtimalle şövalyeliğinizi iptal etmezler!

Şimdi, parantez ayarlandığına göre, 2 finalist ve Euro’yu seçme konusunda bir kırılma daha yapalım

kazanan:

Phillips:

Belçika, Hollanda’yı rekabetin en iyi maçında 5-4 yendi (yani, gollerin sadece 4’ü kendi hedefleri).

237

Ceruti: Pekala, Portekiz yerine Fransa’yı ilk tercihim şimdi her iki grup da aynı taraftayken zor parantez. Daha önce de belirttiğim gibi, İngiltere-Almanya’nın galibi büyük olasılıkla sonuncuda oynuyor, bu yüzden Almanya’nın Fransa’ya geldiğini ve kaybettiğini belirteceğim.

97 Okwonga: Fransa-Hollanda son; Fransa zaferi.

237 Adeniran: Fransa popüler seçim, ancak ben ön- turnuva tahmini ve Almanya ile sallanan Jogi Low’u bir patlama ile göndermek için … gerçekten hak etmese de.

97 Blakely: Almanya-Fransa. Fransa kazanır.

91 Jones: Fransa – Hollanda; Fransa kazanır. Hollanda meşru görünüyor ve ben onları İngiltere-Almanya ihtiyaçları arasında sıkıntıya sokmak için tercih ediyorum. Fransa’nın cephesi bir saldırı, ancak hepsini kazanmadan önce onlara katlanmayı seçeceğim.

61

Baumann: Yarışmadan önce İngiltere yerine Fransa’yı seçtim ve onunla kalıyorum.

36.

Başa dön tuşu